Jdi na obsah Jdi na menu

V novém kabátě

Ahoj lidi, jsem web, co dostal nový kabát.

Decentní, s lehounce modrým nádechem tak, jak to má moje majitelka ráda. Moc sem nepíše, je totiž tak trochu nemožná. A když už sem něco napíše, je to jednou za půl roku, ale i přesto jsou tu některé články poměrně důležité a řekl bych i docela přínosné. Takové květnaté a pozitivní, což v dnešní době lidi mohou docela ocenit. To víte, není to FC (neboli Firstclas) ani Síla myšlení, ani Pozitivní myšlenky pro každý den, to už jsou prostě jiné levely. Ale je to něco, co vychází upřímně ze srdce slečny, která všechny ty články psávala, píše a MOŽNÁ i bude psát. Když bude mít čas. Výmluv už bylo dost, ale já se na ní nezlobím, alespoň, že mě čas od času nově ohákne, protože bejt celej rok v jednom, no uznejte, to není žádný med, že jo! 

Je skoro konec roku 2017, ještě to stihla a doufám, že na Nový rok napíše nějaký ten článek, protože jak na Nový rok, tak po celý rok. A nezapomeňte, Nový rok s velkým N je jen ten jeden den - tedy 1.1. 2018, ale jinak se píše vše nejlepší do nového roku s malým n, protože se tím myslí celý rok 2018. Kapiš? Já jen, abyste to zase nevyfikli blbě, když už máme po těch, podle vás, vánocích s malým (no nikdo nechce mít malýho, že jo...). 

Tak adios parchanti! 

Pěknej zbytek roku a dobře se vohoďte, já tu lemru línou dokopu k tomu, aby se na Novej rok jenom někde neflákala a přihodila pár písmen, ať to tady nemusim po půl roce zachraňovat za ní. 

Váš webík!