Jdi na obsah Jdi na menu

Když osud stojí zády, kde začít? Tam, či tady ?

29. 4. 2014

Život je zvláštní, lidé se rodí a umírají, vzájemně si ubližují, ale své činy třeba i napravují, každý si žije se svými myšlenkami a vtip je v tom, že do hlavy nám nikdo nevidí. Život je vlastně ale krásný za každé situace. Protože kdyby nebyli lidi, nebyly by chyby. Kdyby nebyly chyby, nebyli by lidi! (Každý si to vyložte po svém…)

Kdo ví, jak najít cestu správnou, když víš, co chceš, ostatní jen rukou mávnou!
Hůl nad tebou zlámou, ale ty buď vším, čím chceš, buď střelcem, dej mat dámou!

Inspirace zkrátka přišla zase dnes zčistajasna. Prostě krásný den. Plný tance, hudby- zajímavých písniček, skvělých lidí a dokonalých myšlenek.  A zase se mi stala ta věc, kdy mě něco zahřálo u srdce. Protože když za vámi někdo přijde a řekne: „Já Tě žeru!“, samozřejmě mu hned položíte dotaz typu: „Co? Proč? (zvláště v případě je-li to slečna a vy jste heterosexuál! :D ) No a odpověď se dostaví obratem: „ Tvojí pozitivní energii!“

A zase se pýříte a čepýříte jako ten páv, hrdě a vzpřímeně a se skvělým pocitem na duši, že na Vašem seznamu je prostě dnes další člověk, kterému jste svou přítomností zpříjemnili den. ÚÚjééé!  A tak by to mělo být!  

Rvu se celý den s myšlenkou, zda dělat něco, co je pro mě dobré i v tom případě, že pro protější stranu to dobré není. Mám být sobec proto, abych se cítila dobře, nebo mám překousnout zradu a řídit se pořekadlem: „Jen tři slova v srdci měj – miluj, trp a odpouštěj!“ Co zpříjemnit dny i někomu, kdo Vám ublížil. I přesto, že si nejste jisti tím, jestli nepodrazíte sami sobě nohy? V tom tkví základ dobrých pocitů ze sebe sama.

 Prostě je lepší mít „barevnější“ a „snovější“ život! A když už víte, že to zvládnete a zvládnete i mnohem víc, nebo když si jen třeba myslíte, že něco zvládnete , že na to prostě máte, nenechte se zastrašit sami sebou ani ničím jiným. Směle do toho! Je to Váš život, Vaše štěstí, Vaše rozhodnutí a Vaše chyby, ze kterých se dříve, či později prostě všichni musíme poučit.

Krásný večer všem, užijte si 30. Duben a první máj – všem slečnám hodně štěstí, aby našly svého prince, pokud ho ještě nemají, který by je políbil pod rozkvetlou třešní třeba i dodatečně!