Jdi na obsah Jdi na menu

Jak jsem jsi koupila Laneyho

24. 7. 2014

Zdravím děcka, lidičky, babičky, Myšičky xD

Nečekejte moudra ani poučky, jen se vám du pochlubit a mužu, protože dnes už jste tu jeden krásný článek měli. Samozřejmě že krásný, jiné ani nepíšu že jo. (samochvála smrdí|!)

Radosti z dárků, které si dáváme sami.

Den první:

 Trajdám si, pajdám si a napadá mě: co takhle mít vlastní hudebně nahrávací studijko, ale jak to udělat? No nějak se začít musí. Po nástroji klávesovém, kytaře, hromadě not, zpěvníků a všech těhlech serepetičkách jsem si nedavno zakoupila také ladičku a spoustu kytarových doplňků. Ale stejně jsem nebyla spokojená, protože můj čtyři roky starý mikrofon se tu válí a není využíván. Ach jo. Jak jen docílit toho, aby to tu bylo víc „hudebňácký?“ No jasný, pořídit si další věci. Tak čím začít? Stojanem na mikrofon? I když mikrák nefunguje? No proč ne, nějak se fakt začít musí. A budu tomu rozumět, složim ho? Nejsem moc technickej typ. No jasný, že jo, nejsem taky ani idiot že jo! A taky mam kolem sebe hromadu chlapů, páč to sou prostě mnohdy lepší kámoši. (Michalko miluju tě! :D ) No a co takhle kombo? Drahá toť věc, ach jo. Google. Přátelé. A hle – opuštěné kombíčko. Ahoj kombíčko, miláčku, chce se ti ke mně? ÁÁÁÁNO!

A je doma!

Pokračování příště.

Den druhý:

Hurá! Mám svý vlastní kombíčko ! Nemohlo však zůstat jen u něho, to je jasný. Mimo mého nového přítele Laneyho (tranzistorové kombo) jsem si totiž pořídila i ten snový stojan na mikrofon – ach bože krása všech krás nejnádhernějších.  Dokonce jsem ho sama složila, jen jeden zádrhel to mělo: chybí mi poměrně důležitá součástka k mikráku – ach jo! No ale když to takhle půjde dál, možná opravdu budu mít své malé nahrávací studijko, ve kterém budu všechny ty příšernosti a krásy a dokonalosti a ty další věci, páchat. Neskutečný, když si pořídíte něco, co vás tak neskutečně potěší, i když za to třeba vyplácnete nehoráznou sumu peněz, víte, že je to vaše miminko forever. (navždy – pozn. pro seniory a antianglisty). No a tak se celej den „mimíte“ a rozplýváte a úžásňákujete nad tím darem, co jste si dali. Yeah!

 

 

Máte taky dnes z něčeho radost?